Pont annyi, amennyit beleteszel.Loading


Szinapszis

A Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja

Elérhetőségek
Főszerkesztő Fekete Aimie
Szerkesztők Bárándi Dóra, Boros Annamária, Gergics Enikő, Inzám Bernadett, Krausz Máté, Lakosa Alina, Lévai Eszter, Lőrincz Gergely, Maár Melinda, Nagy Etele, Pásztor Zsófia, Sipos Boldizsár, Szabó Diána Lili, Vásárhelyi Nagy Flóra, Zajkás Petra
Olvasószerkesztő Farkas Zsuzsánna, Gergics Enikő
Képszerkesztő Bányai Bálint, Csurgó Petra, Drienyovszki Tamás, Reszkető Róbert
Tördelőszerkesztő Fekete Aimie, Reszkető Róbert
Marketing felelős Csőre Judit
Nyomdai munka PAUKER Holding Kft.
Kiadó Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Felelős kiadó EHÖK elnök
Szerkesztőség címe Szinapszis Iroda, 1089 Budapest, Nagyvárad tér 4. 1. em.(Zöld és Barna előadó között)
E-mail [email protected]
Telefon +36 30 942 0062 (Fekete Aimie)
ISSUU www.issuu.com/szinapszis
Facebook www.facebook.com/szinapszis
Blog www.szinapszisonline.blogspot.hu

A Szinapszis c. hallgatói lapot a HÖK alapította 2005-ben azzal a szándékkal, hogy kiindulópontjává és meghatározó elemévé váljon a hallgatói tájékoztatásnak és eszmecserének. Célunk, hogy egy olyan fórumot biztosítsunk, amely a hallgatókat érintő aktuális eseményekkel, problémákkal és döntéshelyzetekkel foglalkozik, stabil pontot jelent a tájékozódásban, emellett minőségi kikapcsolódást nyújt olvasóinak.

2009 óta szemeszterenként négy alkalommal, havonta jelenik meg 2500 példányszámban. Egyetemünkön mintegy 10 terjesztési ponton (valamennyi elméleti oktatással foglalkozó épületében, továbbá az egyetem könyvtáraiban és kollégiumaiban) juthatsz hozzá ingyenesen az újsághoz. Emellett az újságot online is olvasható, a nyomtatásból kifogyott példányok az ISSUU oldalunkon, míg a cikkek a Szinapszis Online blog felületén érhetők el.

Jelenleg a Szinapszis szerkesztőségének harmadik generációja gondozza a kiadványt, célkitűzőse egy elérhető és dinamikus fórum biztosítása és fejlesztése a Semmelweis Egyetem polgárai számára. Mindemellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a magazin közérthető maradjon és az Egyetem falain kívül is megállja a helyét közéleti és életmód magazinként.

Az újság mellett a Budapesti Orvostanhallgatók Emberi Jogi szekciójával közösen szervezzük az #Emberi Filmklub vetítéseit és beszélgetéseit, és meghonosítottuk az EOK Társasjáték Esteket is. Programjainkon minden kedves érdeklődőt örömmel látunk!

További részletekért és tartalmakért csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Kedves Gólya!

A Szinapszis a Semmelweis Egyetem hallgatóinak lapja. Mostantól tehát a Tiéd is! ;-)

A havonta megjelenő kiadványt bárhol megtalálhatod az egyetem főbb épületeiben. Reméljük, hogy szereted majd lapozgatni, és szívesen olvasod lelkes hallgatótársaid cikkeit és beszámolóit az egyetemi életről. De mindez nem feltétlenül áll meg itt, hiszen mi Rád is kíváncsiak vagyunk! Itt ugyanis minden hallgató véleménye számít. Ha tehát kedvet kapnál az íráshoz, vagy esetleg szívesen fotóznál az újságba, vagy még nincs kiforrott terved, de szívesen bekapcsolódnál az alkotó munkába, nem kell mást tenned, mint írnod nekünk a [email protected]-ra, örömmel várjuk jelentkezésed, vagy akár már kész cikkedet!


QR Code
QR Code Szinapszis (generated for current page)